Aer conditionat DAIKIN – FTXR-E / RXR-E – Ururu Sarara

DAIKIN Ururu Sarara

Prin aceasta gama de aparate de aer conditionat, Daikin isi propune sa aduca un strop de simplitate reconfortanta in spatiile interioare mentinand in acelasi timp un nivel maxim de functionalitate.

Aparatele de aer conditionat din gama Daikin Ururu Sarara, introduce primul sistem de aer conditionat tip split din lume cu functie de umidificare/dezumidificare fara sursa externa de apa, foloseste cea mai noua tehnologie de purificare a aerului (Flash streamer) unitatea exterioara avand capacitatea de a distruge pana la 99,1% din baterii si 87,9% din sporii de mucegai.

Dezumidificare
Functia de dezumidificare este foarte utila in timpul verii cand gradul de umiditate creste chiar si la temperaturi moderate facand astfel aerul din incaperi irespirabil.

Persoanele sensibile la frig sau cu predispozitie spre raceli vor aprecia beneficiile functiei de dezumidificare a gamei Daikin Ururu Sarara.

Umidificare
Functia de umidificare este indeplinita prin captarea printr-un dispozitiv revolutionar a umezelii din mediul exterior. Aerul umidificat este mai apoi distribuit uniform in incaperi.

Tehnologia unica Daikin folosita de gama Ururu Sarara permite efectuarea procesului de umidificare a aerului fara sursa externa de apa, spre deosebire de aparatele de aer conditionat standard.

 

Montajservice aer conditionat Daikin in tot Judetul Constanta.

Distribuie mai departe

brands