Aer conditionat Constanta Toshiba

Oricare ar fi modelul de aparat de aer conditionat Toshiba achizitionat de dvs., asiguram service de specialitate. Puteti opta pentru service fie la sediul societatii noastre, fie la domiciliul dumneavoastra.

 

Echipa noastra este pregatita sa intervina oriunde pe raza municipiului Constanta, dar si in zonele limitrofe. De asemenea, societatea noastra asigura si servicii de intretinere prin inspectii periodice pentru aparatele de aer conditionat Toshiba achizitionate, in vederea inlesnirii unei functionari optime a acestora.

 

Pentru informatii suplimentare in ceea ce priveste service-ul si intretinerea aparatelor de aer conditionat Toshiba, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon puse la dispozitie.

Toshiba studiază, proiectează şi crează sisteme de aer conditionat inovatoare de 30 de ani şi, ca urmare, a oferit întotdeauna cele mai bune produse de pe piaţă. Calitatea a fost dintotdeauna punctul său forte şi va rămane marca ce va diferenţia aparatele de aer conditionat Toshiba de cele ale concurenţilor.

Split de perete Inverter SKV
Cele mai silenţioase unităţi interne din categoria sa. Discret, oferă randament energetic şi o purificare completă a aerului, datorită soluţiei de filtrare 7 în 1.

Split de perete Inverter GKV
Tehnologia inovatoare, caracterisiticile noi şi designul atractiv fac din această unitate split de perete soluţia ideală pentru multe aplicaţii. Confortul este asigurat datorită funcţionării slenţioase şi sistemului de gestionare optimă a debitului de aer. În plus, noul sistem de filtrare oferă un aer cu adevărat pur. Aceste unităţi sunt disponibile ca sisteme mono sau multibloc. În cazul opţiunilor flexibile multibloc, o unitate externă poate deservi până la patru unităţi interne.

Unitate split de perete de viteză fixă GKP
Aceste unităţi high wall sunt compacte, ultra plate şi elegante pentru a se încadra în orice decor. Sunt ideale pentru locuinţe şi spaţii comerciale, cum ar fi birourile, magazinele mici şi hotelurile. Caracteristicile suplimentare importante includ filtrul cu Vitamina C şi bobina în formă de arc.

Unitate flexibilă GFP (ceiling)
Unităţile moderne GF-series console şi unităţile suspendate de tavan se încadrează discret în decorul oricărei camere, datorită designului lor elegant. Acestea încorporează tehnologia Toshiba de ultimă oră şi sunt indeale pentru locuinţe, dar şi pentru birouri şi magazine. Pentru şi mai multă flexibilitate, această unitate poate fi folosită pentru montaj pe perete de joasă înălţime sau pentru montaj pe tavan.

Caracteristici cheie

* Cel mai mic consum de energie 5,1 COP la răcire (mărimea 10).
* Purificator de Aer cu Plasmă Ag: nu necesită curăţare deoarece efectul său de deodorizare se regenerează în mod constant.
* Design nou, modern.
* Auto-curăţare, densitate scăzută
* Ozonul elimină toate bacteriile care rămân în mod normal după funcţionare.
* Tehnologie DC Hybrid Inverter cu Compresor Rotativ Dublu.
* Versiune specială

Distribuie mai departe

brands